Referenssit

previous arrow
next arrow
Slider

Teemme Kalevan lukijamarkkinoinnille kampanjasuunnittelua ja päivittäistä mainontaa, johon kuuluu printti- ja digimedia, sekä ulkomainonta. Myös Kaleva konsernin vuosikertomukset ovat käsialaamme.

Uudistimme Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin henkilöstölehden ulkoasun. Vastaamme Pohjanpiiri-lehden tuottamisesta johon kuuluu taittaminen, kuvitukset ja infografiikat, valokuvausten ohjaus, lehtijutut, ilmoitusmyynti sekä painon ja jakelun yhteydet. Olemme sairaanhoitopiirin viestinnän asiantuntijapalveluiden sopimuskumppani.

Toteutimme Joperalle uudet verkkosivustot avaimet käteen periaatteella. Olemme tehneet yhteistyötä Joperan markkinoinnin kanssa jo vuodesta 2010. Olemme suunnitelleet Joperalle mainontaa eri muodoissa, sekä muun muassa talokirjoja ja esitteitä.

Oulun Jätehuolto Oy vaihtoi nimekseen Kiertokaari ja samassa yhteydessä uudistimme Kiertokaaren yritysilmeen, johon kuuluu logo, värimaailma ja graafinen ohjeisto. Olemme tehneet kuvituksia, messumateriaaleja ja painotuotteita Kiertokaarelle ja Oulun Jätehuollolle.

Suunnittelimme Oulun Keilahallille uuden ilmeen, johon kuuluu logo, hahmo, slogan, väri- ja kuvamaailma sekä typografia. Toteutimme myös uudet verkkosivustot ilmeen uudistuksen myötä. Olemme järjestäneet video- ja valokuvausta Oulun Keilahallille, sekä toteuttaneet erilaisia printti- ja digimedian tuotteita.